Skolan, gymmet å zumba

Tjo...
Just nu sitter jag på skolan och börjar typ om en timme, sen har jag naturkunskap och efter det blir nog att fara och ha zumba pass på helex ..
Igår var jag å träna men indoor walking var full bokad så jag gymmade en timme och sen blev det aerobic, super kul med aerobic..
Har träningsvärk i magen och rumpan haha men ska inte träna nå mer till nästa vecka.. Jag har bestämt att inte träna samma dag som jag har zumba pass.. så idag blir det zumba imorn jobbar jag kväll men ska ta å vila på dan, på söndag har jag 2 pass en i Överkalix och den andra  i Älvsbyn.. Förresten söker nån som kan köra mig till Överkalix på söndag jag har bilen men ingen som kan köra :/
På måndag har jag pass på helex och tisdag i Älvsbyn..Det blir en tuff vecka men roligt..
Ni få ha det så bra mina kära läsare.
Zumba hugs ;)

One more zumba marathon :)

Hoola como estan??
jag mår bara bra, har varit på gymmet idag och sprang 25 minuter gud va sköönt det var, sen övertalade jag Ines att köra lite övningar till rumpan och situps så vi körde 4 gånger av 20 rumpan och typ 200 situps med olika öveningar, efter träning blev det en lite fika , behöve verkligen att umgås lite och bara slappna av och tar det lungt..
Nu har jag många ideer och tänkte berätta också att vi kommer att ha en till zumba marathon i Norrbotten visst är det helt fantastisk? den här gången blir det i Överkalix, just nu vet jag inte hur många instruktörer kommer vi vara men det skulle vara superbra att vi kunde vara 3 i alla fall.. ni vet kul med olika stilar!!..
Ni som följer bloggen är det väl för att ni tycker om att träna? att dansa? få mig veta det så kan jag skriva lite mer om va ni tycker..
Just nu har jag planerat en schema för er som vill gå ner i vikt..
Måndag : ta en timme promenad och drick mycket vatten .. för gud skull  SLUTA INTE ÄTA.. det är inge bra
Tisdag : kan du springa i 20 minuter ute eller på gymmet det går bra ute också, så klart glöm inte vatten
Onsdag : Ät fruk istället för bröd? eller godis? och ta en halv timme promenad
Tordag: kör nånting som du kan träna din kondition,  ZUMBA är helt bra men det går också bra med aerobic kanske? eller afro? fast jag tycker zumba är roligare.. ni kan ju kontakta mig så hjälper jag er att hitta en kurs att gå zumba..
Fredag : vatten så klart och du får vila den här dagen.
Lördag : kör zumba 1 timme och promenad en halv timme..
Söndag : vildag..
Den här schemat är jättebra till och börja med, sen kan man givetvist lägga till några situps och lite magövningar men det kan vi ta senare..
Låt mig gärna veta om det hjälper..

Nu ska jag sova imorn blir det skolan, sen aerobic och indoor walking..

vill ni veta mer om zumba marathon, bli deltagare på zumba evenemang som heter Zumba marathon överkalix på facebook.

Zumba hugs mina zumba älskare..

nyhet..

Hallå där..
jag är äntligen klar med första video från zumba party i Luleå, jag försöker göra den andra så foort som möjligth..
Förresten ni som hade zumba med mig på tuna, jag lovar att jag håller på söka en bra lokal, jag skriver direkt när jag har fått det..
Tack överkalixbo för ett bra pass igår och bergnäset också, älskar er, ni har blivit en del av min familj :)
Ikväll blir det zumba pass i helex, luleåå åhh jag bara längtar.. Kom ihåg att ni kan skriva till mig om ni undrar något..
Zumba love ;)

Njut av filmen ;)

Tröttis

kl är 00.29, och nu ska Carolina gå och lägga sig..
Idag har jag haft zumba pas på helex och lika kul som alltid, varje gång så blir det många nya personer som blir förälskad av zumban..
jag fick veta idag att jag kommer att ha pass varje söndag i överkalix och i bergnäsgården, den 25e börjar jag i älsvbyn för en grupp som dansar bugg, riktigt kul..
Väntar på att studiefrämjandet ska höra av sig så jag kan börja min zumba här i luleå och min magdans  kurs..
Sååå måndagar blir det på helex, tisdagar i älsvbyn, ondagar har jag inte bestämt vad jag ska ha och på torsdagar vill jag ha min magdanskurs.. På fredagar  å lördagar vill jag gärna vila och söndagar då överkalix och bergnäsgården..
Så ni som är sugen på att testa zumba, hör bara av er till mig så fixar vi det!!
Gonatt
Puss

Tisdag -"vildag"

Hoola.. como estan??
har varit på skolan idag och slutade tidigt kom hem direkt till sängen åhh gud va trött jag var.. har träningsvärk överallt. men skööönt samtidigt eller hur???
Så idag har man inte gjort så mycket mer än att sitta och planera nya pass, det ser ut som att jag ska köra zumba pass i Boden i några veckor, det gillar jag :)
Har sovit typ 5 timmar idag herregud.. jag blev sugen på att hålla en magdanskurs här i luleå, ska kolla lite om det finns folk som e intresserad och om det finns en bra lokal och så kör vi ..
Imorn zumba pass på helex och ska gymma lite också..
nu ska jag träna lite magdans, och sen går jag å lägger mig..
Gonatt^^
Nu får ni se några zumba bilder..
ZUmba hugs ..

Jupppiii

En kort inlägg innan jag går och lägger mej..
Hur har ni  det mina zumba älskare??? är det bra???
Jag  är jätte trött, hade zumba pass på helex och det var sååå kul, jag hade med mig fyra  nya koreografier och de verkade älska dem.. Jag hade en franska reggaeton, hade chayanne , African beats och en merengue .. åhh va svettet bara rann och alla var jätte glada..
Alltså det finns ingenting bättre än att stå där i salen och dansa med härliga personer som bara leer och njuter av dansen.. det går inte att beskriva med ord alltså..
På Onsdag ska jag ha pass där också sååå det blir kul, nu ska jag gå å lägga mig, börjar tidigt imorn och har naturkunskap...

Ni får ha det såå bra.. Överkalix är ni redo för ett zumba pass på söndag?? jag hoppas det..

Z hugs..
Här har ni en smakprov av en av de  nya låtarna..


Visst är den bra??

2011 Dags för zumba

Heeeej mina läsare..
aa det var ett tag sen jag skrev här, men efter att har träffat doktorn så fick jag vila i några dagar, jag har lyckat vila i nästan 2 veckor, mycket va???
Nu är tillbaka med mina energi till alla zumba pass och med nya koreografier..
Idag har jag tränat klart 3 nya koreografier ni kommer att älska dem .. jag lovar!!
Schemat ser ut ungefär så här..

Måndag         tisdag      Onsdag           Torsdag        Fredag   Lördag   Söndag
Helex 19,30  "vildag "   Älsvbyn 16,30   Tuna 19,00   Vildag    Vildag   ÖVerkalix eller bergnäsgården
Vittjärv 18,30

Har inte satt nån datum när vi ska börja men ska kolla upp det och hör av mig nästa vecka..Jag skulle tro att det blir mer pass måste bara se om jag hinner..

Men men mina zumba älskare, som ni märkte så är jag redo för att börja igen med mycket gladje , PASSION and just shake it shake it.. Love u all

Nu ska jag redigera lite klippet som vi gjorde från förra zumba- Fest..

Gonatt ^^
Zumba hugs..RSS 2.0