Fredag --- Haloween

Buenas tardes!!
Ikväll blir det att festaaaa, fira haloween med vänner och har det bra, kan inte stanna så länge och inte heller dricka för imorn har jag pass kl 10 i Helex.. har nyss kommit hem från stan har varit å shoppat lite..
Frågan är om jag ska kläut mig??? Jag vet faktisk inte, men om det blir så då kommer jag lägga upp några bilder..
Igår gjorde jag den här rolig video, så ni ska få se den...
http://sendables.jibjab.com/view/VU9ZiI35MZpoVnDY
Men ska gå å diska innan ines kommer..
Ni får ha det så braa...

Onsdag.. ohh yeahh

God morgon, zumba älskare..
Har ni sovit gott?
Det har jag, vaknat fem i sju och kunde inte somna igen, så det blev att stigga upp och börja städa, älskling sover fortfarande och jag sitter vid tv:n dricker kaffe å tittar på nyheter..
Meen vet ni vad?
Idag blir det zumba pass i Älvsbyn och jag längtar, idag blir det mycket reggaeton tjejer!! Såå glöm inte ta med en vattenflaska..

Igår var jag ganska sur hörrni..
Hitta massor olicenserade zumba instruktörer, alltså de har inte gått nån utbilding och de går runt och "instruerar" Zumba. Bara för att de har köpt skivorna så betyder det inte att de redan är instruktörer..
Jag blir så irriterad, de lurar ju folk!!
Alla zumba instruktörer i hela Sverige är arga och vi ska försöka göra nånting om det...

Dagen låt..
Loca.. -Shakira..
Jag är så stolt att hon också är från Colombia såå duktig hon är..
Men den här låten är lite speciell, det känns som att låten pasar precis till ett zumba pass..
Zumba hugs..


Zumbando en norrbotten con Carolina

Lördag kväll, idag har man varit duktig, tvättat bilen, bytt  vinterdäck och bytt oljan , bilen blev som en limosin..... haha
Imorn blir det zumba pass i Helex och är så taggad har fått nya koreografier å  jag älskar de, så imorn blir det  lite olika koreografier..
Det kommer en tuff vecka så jag måste vila orentligt, just nu sitter jag och funderar om jag ska vara utkläd till Haloween  festen, jag vet inte om jag orkar, förra året var jag en "häxa" haha den var inte så snygg faktisk men det var då jag såg min baby för första gången och han verkar då gilla häxor Hihi^^

För er som är inttreserad av att få information om zumba så gå gärna med i min grupp i facebook den heter Zumbando en norrbotten con Carolina.. 

Har massor med ideer om att ha en zumba marathon   här i luleå, men men måste planera saken..
Nu ska jag ta och göra klart passet till imorn.. 

Zumba hugs ..

OBS: kom ihåg å träna Caipirinha!!!..

Zumba,brasil, Caipirinha, baila!!! 


Börja orientaliskdans igen?

Svar ja!!!
är så sugen min kropp behöver det, och alla mina orientaliska kläder bara ligger där i en låda och ber om hjälp!!
Idag blir det zumba här på tuna och nu ska jag gå å fixa lokalen.. skriver mer sen.. puss puss..

Lite orientalisk..


"Dans or Die "

Gomorgon!!
Idag blir det att åka mot Älvsbyn och sen Vittjärv Zumba pass, ME LIKE! Ingen skolan idag så jag sitter här och är lat, det regnar ute och jag vågar inte ens titta genom fönstret hoppas att det blir bra väder sen..
Jag är så glad mina läsare, igår bokade jag Zumba basics 2 i Västerås, alltså Gud va sköönt och fara på Utbildning igen, kommer träffa massa instruktörer och i den här kurs lär man sig 4 nya rytmer, Tango, flamenco, samba och belly dance hihi min favorit :) Det kommer bli så kul!!. Jag har inte hitta  någonstans att sova men sak samma, jag får väl sova på Nån busstation eller nånting, det är ju bara en natt..
Vet ni va? Videon som jag och Martina gjorde i stockholm är nu  klart så ni ska få se den ;)

Nu måste jag faktisk börja laga mat, så vi syns ikväll Älvsbyn och Vittjärv!!

Zumba hugs..




Favorit zumba låt??

Tjohej!!
sitter på skolan och planerar ett arbete om första hjälpen, slutar snart vid 12 tiden, och börjar igen kl 14.00 spanska!!
Helgen har varit bra,mysigt och lungt..
Har haft zumba pass här i lule och i Överkalix igår Söndag, jag mår så bra när jag har pass, vilken energi man får av dem alltså!!
Mina zumba älskare ni hade som läxa att söka och öva  lite Caipirinha kommer ni ihåg? så jag ska lägga upp klippet här igen så att ni kan göra det..
Meningen är att ni inte glömmer bort koreografien så att vi kan filma den och lägga upp den nånstans, youtube kanske???
Iag blir det zumba på Helex och jag längtar men jag nu undrar jag, vilken av alla zumba låtar som vi har haft är din favorit???
Jag vill gärna veta så att jag inte slänger bort den, för det kommer nya och det kul å ha de som vi redan kan oxå!!
Happy Monday!!!

Zumba Hugs :)


Fredag den 15e Oktober

Jaa hej mina söta läsare, hur mår ni idag???
Jag mår inge bra och nu kl är 7.39 "tidigt för mig", sitter å dricker en kopp kaffe och fundera på att börja rora på mig, men har inte bestämt mig :)
Idag blir det 11 månader med min sötis Andres David, jaaa 11 månader och det är ju de bästa i hela mitt liv.. Jag kommer ihåg för 11 månader sen så trodde jag att jag inte skulle hitta mitt hjärta men men den 31 oktober hitta jag han eller hitta han mig? i alla fall så snart blir det ett år och jag är väldigt glad, älskar det mest av allt bebe <3
Har mkt att göra idag så nu ska jag börja laga mat och göra mig i ordning, ni får ha det så bra och här kommer en  reggaeton låt så att ni får energi att börja dagen!!!
Kramis..

Den är jättebra, jag har gjort en koreografi till den, kan visa den nån gång..

pussss


Söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag!!

Tjoo, förlåt men min dator ville inte starta nu har jag lagat den, har jättemkt å berätta om kryssningen det var jättekul fast de skulle egentligen ha 4 dansgolv, men det var inte så mkt folk som dem hade trott så blev det bara två, 1 med bara reggaeton och den andra var det mkt salsa, cumbia och bachata..
De hade också en bachata tävling en tjej från COLOMBIA of course och en kille från Puerto rico vann, ni vet va bachata är? för er som inte vet så ska jag lämnta en video hära..
Ska ladda upp några bilder från resan i alla fall :)
Vi kom hem på Måndag gud va trött jag var å på tisdag så var jag sjuk och kunde inte ha zumba passet  i helex, onsdag mådde jag lite bättre och for till Älvsbyn och boden efter passet blev jag ännu mer sjuk och höll på tappa rösten och idag har jag varit på skola, varit å tränat och nu tänker jag sova, för imorn blir det nog att ta det lungt till helgen blir det bara zumba som gäller!!
Puss på er..

Zumba hugs





Kunde inte Bädda in Videon men kolla här bachata :)
http://www.youtube.com/watch?v=2cehkSxOLNA


Lördag- Stockholm

Heeey..
Sitter hos Andres faster å har nyss ätit, väntar på att det ska bli kl 5 så kan vi börja fara till kryssningen.. Gud va jag längtarrrr alltså, det kommer bli så kul.
Har varit på zumba med Martina här i stockholm och det var superkul..
Såå folk nu ska jag börja göra mej i ordning, men jag har ändå tid, båten åker härifrån kl 19.00 och  alla Dansgolv öppnas vid 11..

Nu måste jag vara lite social hära..
Ha det så bra, hoppas ni har lika kul som  jag!!!
Kram!!
!

Äntligen fredag

Sitter å väntar på Andres, han ska skjusa mig till skolan, sen blir det shopping med morsan, allt inför kryssning imorn :)..
Har träningsverk i armarna hade glömt  att i flamenco använder man mkt armarna..
Skriver men sen
Zumba hugs :)

Videoo


Tjaaaa
Kom nyss hem från gymmet å gud va sköönt det var å träna!!
Ni vet att på  lördag ska jag ha pass i Stockholm med Martina (en zumba instruktör) Vi ska filma några koreografier så det blir superkul, lovar att  ladda upp videon sen :) Nu får ni den här videon av mig å josefine i somras :)
Let's Zumba..

ska träna nu lite flamenco ses sen :)

Mitt liv som instruktör!

Hoola Chicos y Chicas..
Sitter å kollar alla filmer å bilder som jag har, hittade många bilder från när jag hade orientalisk dans i Överkalix massor med uppvisningar, alla bilder från barndansen med mina söta tjejer, salsa med tjejer å killar och gud va jag blir glad alltså. Jag är så stolt faktisk å vill försätta med det jag älskar "dans, dans och dans,"..
Nu när jag instruerar Zumba så kändes som att allt som har nånting å göra med dans är kul, är det inte det?, alltså jag menar jag vet att jag kommer från ett land som bara är dans överallt men ändå jag vill att Sverige blir lite så där, att alla tränar/dansar zumba , man tränar, dansar och även blir glad av det, visst zumba älskare?
Vill gärna börja med magdansen igen, men tror inte jag hinner :/ någon som vill komma till mig å dansa orientalisk??
Nåja, passet i Älvsbyn var jättekul, fast hade lite problem med musiken och ni vet att i zumba så är musiken 99% av allt!!.Efter zumba passet i Älvsbyn åkte vi till Boden/ Vittjärv och vilken turn att min telefon har GPS annars hade vi inte hittat, det var super kul där också, nya personer som tyckte om zumban..
Tack älskling för att alltid finnas där, det kan inte vara lätt att vara tsm me dig, jag vill sprida zumban överallt haha och min sötis följer alltid med :)..

Imorn skolan, sen gymmet och sen salsakurs..
Är ledig från zumban 2 dagar, torsdag å fredag men på lördag blir det i stockholm..

Sov gott allihoppa..
kram!







Tisdag!!

Helloj, har ni det bra???
Idag har jag haft zumba pass i helex och det var lika kul som alltid, cirka 40 personer var med å zumba idag..
imorn blir det först zumba i Älvsbyn och efter det blir det i Boden, så det blir en hel dag med mycket zumba!!
På lördag blir det salsa kryssningen i Stockholm å jag längtar som f****n, ska passa på och ha zumba pass där också så det blir  jätttekul..
Innan jag far till Älvsbyn ska jag ta å träna nya koreografier..
Men nu ska jag ta det mera lungt..
ha det så bra..

zumba hugs :)

Tar det lungt

Hade zumba pass i Söndags i Överkalix och det var jättekul!!
Ingen gym eller nånting idag, vilar vilar och vilar nu ska jag mysaaaaa med älsklingen <3 pusss

RSS 2.0