21 December?

Hola!
kl är 23:49 och jag fick slut att blogga 10 minuter innan "jorden går under" herregud säger jag bara, hur kan ens folk tro sånt , den enda som vet när, tid och varför är jesus ,.. jag vet att jag inte bruka skriva så mycket om va jag tycker eller typ om mitt liv, men detta är verkligen något som gör mig arg..
Jag hörde att i kina var det slutsåld på alla ljus alltså tänk hur mycket pengar folk tjänar på att typ sälja lampor, ljus och typ färdig mat bara för att mayarna har sagt att deras kalender avslutar den 21..
Jag är kristen och tror att vi kommer att försvinna en dag men det är när gud vill och han är den enda som vet, vi kommer inte att vara förbereda..
nåja vi få se va folk säger den 22 om detta, själv kommer jag bara skratta om alla som bara tror på allt å går efter andra som små fiskar..
Annars då?
ja, sitter å laddar ner lite ny musik, reggaeton, bachata, och salsa ..
Saknar stockholm faktisk , här i lule gör jag inte så mycket men 2013 kommer att vara ett undebart år för mig, det vet jag, har massor med ide så äntligen kommer att uppfylla..
Nå, nu ska jag gå å sova imorn blir det lite shopping med mamman .. ha det bäst!
Skriver mer imorn .. puss på er ..

Bachata och reggaeton show

Halloj mina fina läsare..
Har haft fullt upp med dansen och glomde totalt att blogga.
kan börja berätta att just nu är jag i luleå och firar jul med familjen och pojkvännen , kommer vara här under hela december och åker tillbx till stockholm i jauari, det är mycket som händer just nu i mitt liv, svåra beslut som jag måste skynda mig att ta och inte alls lätt...
men det blir nog bra det här, en sak  jag vet är att jag vill satsa på det jag älskar att göra DANSA! nu är det verkligen så att mitt liv kommer bara handla om dans..
Som jag nämde nån gång så var jag med i bachata student team i stockholm salsa dance och vi uppträde några gånger här kommer en klipp så får ni gärna kommentera va ni tycker ..
På samma event HOT SALSA WEEKEND var jag med i reggaeton show här kommer också videon ..
Det var så kul att lära känna så fina människor under 4 dagar med bara salsa, bachata, kizomba .. AWESOME .. Bilder laddar jag upp sen från telefonen :D
Funderar på att ändra lite här på bloggen eftersom från och med idag kommer jag att blogga om andra danser och inte bara om zumba , hoppas att du som läser bloggen tycker att det är kul :D
Denna vecka har jag haft zumba på sensia måndag och igår onsdag , idag ska jag vicka för bästa lavonne som blev sjuk .. sen har jag inga mer pass till nästa måndag men ska förbi sensia och gymma !
Ha en undebar dag allihopa .. pusss
 Bachata show
 
Reggaeton
 
 
 

RSS 2.0