:)

Ska gå å lägga mig snart, idag har jag varit på gymet och tränat mage och rumpan det blev bara en halv timme, sen for jag till Campingen för att ha Zumba där..
Har nyss gjort min rutin av 320 situps varanan dag.. tungt men sköönt samtidigt..
Imorn har jag mycket att göra så jag försöka stigga upp tidigt och göra klart allt, har Zumba pass på helex och har med mej nya låtar ska vi kul :)
Ha det bra och vi hörs..
Zumba hugs :)

Sommaren slut??

Tjoo mina Zumba älskare..
Alltså jag vill inte börja klaga nu men är sommaren över? shieet va kallt det blev idag det började blåsa jättemycket det känndes som hööööst redan OMG!!! Fast på nåt sätt så längtar  jag till hösten börjar alla mina kurser och skolan och sånt.. som ni vet så har jag ingen sommarjobb så just nu gör jag inte så mycket annat än att Zumba , träna, äta , osv.. Men men har haft mycket tid att fixa allt som jag hade planerat och allt är inte klart än..
I helgen var jag på nån Salsa-Fest om vi ska kalla det haha fast det var inte mycker folk jag tror alla var på semester eller nåt, men jag fick dansa ett bra tag med älskligen och vi hade verkligen kul ..(kommer några bilder sen )
Idag hade jag Zumba pass på Helex och fick veta att jag var jätteduktig haha såå sött tjejen hade varit på nån annan Zumba men hon var inte riktigt nöjd så hon sa att min Zumba var perfekt va hon hade tänkt sig, Skit bra ??? Jag blev väldigt glad alla vi instruktörer har olika stilar men även om vi kör olika så kan vi aldrig glömma det viktigaste med Zumba att dansa olika rytmer och ha kul ..
Kom hem efter passet och blev väldigt sugen på att dansa jag bestämmde mej för att koreografera kl 23.45 haha snart är kl 01.00 och jag är typ klart har hunnit koreografera 3 låter , är väldigt nöjd nu, vill gärna försätta men folk sover här och jag vill inte bli hemlös sen haha .. Nu är jag helt svettig igen och ska gå och ta en varm dusch..
Fick veta att det är ganska många som läser min blogg, lämna gärna någon kommentar eller något om ni undrar så får jag väl hjälpa er med det jag kan ..
Ni får ha det bra, imorn har jag pass utomhus ..
Gonatt


Jag och min baby :)


Fredag kväll!


Sitter och kollar lite runt på internet och är väldig glad att Zumba här vuxit så mycket och jag vet att det kommer bli ännu större överallt..
Den här vecka har varit en bra vecka, har haft Pass varje dag förutom idag och det är så skönt att ta det lungt och bara njuta av sommaren.. Fast jag har haft så mycket kul på mina pass så att jag redan längtar till på Måndag.
Såg nyss på Tv:n va som hände i Oslo shiett va hemskt, styrka till Norge från mig herregud...
Vet ni att jag hade tänkt att det skulle vara jättekul om vi alla instruktörer från Luleå kunde samlas och köra nåt stort åhh det skulle vara såå häftigt men det verkar som att alla vill köra själva det är väl bara jag och Lavonne som samarbetar och är så galna i Zumba, ja ja vi får hoppas att nån gång kan vi alla samlas och ha så kul för även att alla vi konkurrerar på nåt sätt så är vi en hel familj vi syslar med samma sak och har lika kul :)
Till helgen blir det att göra klart nya låtar fixa några papper och komma på bra ideer för mina Zumba Pass..
Här får ni titta på affischen som jag gjorde till mina pass på First Camp, kom ihåg tisdag och torsdag kl 18,00 kontakta mig om undrar något ..
Puss och kram ..


Här kommer en jättebra låt som ska bli en Zumba koreografi på mina Pass..


Visst är den bra????

Zumba hugs

I'm Back

Tillbaka till verkligheten igen, har haft så kul först i Östersund och sen i stockholm, lärde känna massor av underbara människor..
Nu är det dags för Carolina att komma igång md träningen och börja Zumba som en galning..
För å börja med så ska jag försöka blogga varje dag så håll koll!!!!
Imorn kör vi ett zumba pass på First Camp i Luleå kl 17,00 vi ska vara ute så vi hoppas att det blir bra väder, så det är bara att komma, avgiften är bara 30 :- inte alls nå för så mycket kul ..
Hade zumba pass och va det kändes länge sen typ 2 veckor herregud men skönt och kul var det ..
Idag blir det att träna några nya låtar fixa några papper och försöka göra allt som jag har kvar att göra så jag få vila lite i helgen..
Ni får ha det bra och här kommer en gammal klipp av Zumba with Carolina.
Zumba Hugs


RSS 2.0