Hallå där !!

Det var länge sen jag skrev här, sorry men har haft lite för mycket med skolan..
Jag kan berätta att jag har blivit Aqua Zumba intruktör så snart får ni festa även i vattnet, måste först träna mycket  och känna mig redo för party in the pool..
Ni ska få sen en film så får ni känslan av hur det är att Zumba i vattnet ..
Förra vecka var jag i stockholm och det var riktigt kul, här kommer det några bilder från Aqua utbildningen ..
Idag har jag varit på skolan , kom nyss hem, har massor med läxor och så ska jag fara å träna ikv. Det blir Indoor Walking och efter det tänkte jag träna lite aqua zumba i bassängen på helex..
Men först ska jag göra klart läxorna idag så slipper jag stressa nästa vecka .. Åhhh det är bara en vecka kvar sen har vi looooooooooooooov, vet ni kur skönt det är? Jag kommer att ha mer tid till mina Zumba koreografier och allt..
Men ni får ha det bäääst och så skriver jag lite mer imorn om nåt kul händer ..
Glöm inte och fråga om ni undrar något
Puss <3


Här kommer filmen så att ni vet ungefär hur Aqua Zumba är


Snart blir det en till Zumba Marathon!!

Goodmorgon, zumba älskare, har ni sovit gott?
Jag har sovit sååå gott och är redo för två timmar marathon !!!
Kan inte skriva så mycket mer, måste börja städa lite och fixa lite mat innan jag drar iväg till antnäs, ni får ha en undebar dag!! Ni som kommer idag, vi ses där ..
Åhhh förresten, har gjort en video med två av mina favorit låtar , Danza kuduro hade någon läsare sagt att hon ville se när jag dansade till det så här kommer det, och taboo som är lambada med Samba , (ganska tungt låt) haha men älskar den.. Taboo är inte direkt klar, jag bara improviserade lite.. Här kommer det..
Zumba <3 <3 <3


Zumba marathon i Luleå blev succé!!!!!

Herregud, det går inte att beskriva med ord hur kul det var på Zumba marathon idag!!!
Sååå mycket folk det kom och alla var jätte taggad, det var till och med folk som aldrig hade dansat zumba förut!!! Det var folk i alla ålder!!!
Lavoone och jag ville köra en timme till, det var såå fantastisk svetten bara rann .. Wohoooooooooooo!!!!!
Medan vi zumbade kände jag deras energi åhhh vilken känsla alltså, efter passet var jag helt slut har ont i benen haha men jag blir bara glad när jag kommer ihåg hur rolig det var..
Imorn blir det en till Marathon i antnäs, ska gästa där och pengarna går till cancerfonden, visst är det bra? det ska bli riktigt kul också..
Här kommer några bilder från idag !!!
Gonatt mina vänner nu ska jag bara ta det lungt och ladda batterierna inför imorn ..


Zumba Marathon with ZumbaCrewLuleå

hoppas att ni har anmält er till Zumba marathon imorn, om ni inte har gjort det så kan ni göra det imorn på plats kl 12:10 kan man komma och anmäla sig och det kostar 150 :- jättelite för 2 timmar av Zumba ellerhur??
Jag är så taggag, Lavoone och jag har jobbat hårt för att det ska bli perfekt, våra har  klart alla låtar och allt, nu väntar vi bara att det blir imorn!!! see you there..
Kom nyss hem från passet på helex, det var såå härligt, med denna pass slutar jag min vecka 5 pass den här vecka och imorn 2 timmar på marathon och på söndag ska jag också vara med i en marathon i antnäs, så 2 timmar där också, just nu känner jag mej lite trött, har träningsvärk från torsdagens pass fortfarande men deeet gillar vi :)
Sitter och lyssnar på musik och tänker på att hur kul kommer bli imorn!!
Har ni frågor ta kontak med mig bara !!


Här får ni bachata låt av mej så slutar vi dageeeen med en mysig låt ..

Zumba hugs :)

Sista anmälningsdag!!!

Ja hörni, imorn är det sista anmälnings dag för vårat zumba marathon, som kom igen och anmäl er nu, skicka bara ditt namn , telefon nr och e-post till zumbawithcarolina@hotmail.se så skickar jag inbetalningskort direkt så ni kan betala  på nätet som fort som möjligt..
Sitter just nu på skolan och ska iväg och fota, tänker hela tiden på hur kul kommer bli Marathon på lördag, 2 timmar av Zumba vem vill missa det? vi kommer att skaka loss på Pontushallen!!
har några nya koreografier, en av dem är den här ..
Taboo- Don omar!!
Det är en kombination av Samba och Lambada ni kommer att gilla den, tungt är den men riktigt riktigt kul!!
Sorry om jag inte skriver så mycket men har varit väldigt upptagen
Skriver mer ikväl!!!
Zumba Hugs
OBS glöm inte kolla våran hemsida för mer info om Marathon
www.zumbacrewlulea.com

RSS 2.0