Fredaag <3

Halloj  allihopa!!
Mår ni bra?
Idag är det äntligen fredag, just nu ska jag ta å beställa zumba linne till mina tjejer, 14 tjejer kommer att ha linnen, gud va bra..
Idag har jag nyheter, börjar med att berätta att nu har jag datum till Zumba event, det blir den 18e December .. Jul zumba party, så köp biljetterna nu innan de tar slut. Vi kommer att dansa, träna, skratta , svettas i 2 timmar, en riktigt zumba party kommer vi att ha!!
Josefine från överkalix kommer att köra några låtar med oss också hon är gästinstruktör, sen kommer vi köra hård med härliga steg och bra musik, vi kommer även att filma "Caipirinha låten" så för er som inte har tränat kom igen nu, vi ska visa världen att det finns zumba även här uppe i norrbotten. Jag kommer att gå igenom stegerna innan vi filmar, jag menar för dem som kommer för första gången till Marathon. JAG LÄNGTAR!! Bjud in dina vänner det kommer blir riktigt kul, folk från överkalix, Vittjärv och kanske älvsbyn och Kalix..
Snart är det slu Höst-terminen men vi kommer att forsätta med zumba nästa termin, vår-termin, så ni behöver inte vara oroliga ..
Vill ni köpa Biljetter till Zumba party? kontaka mig NU!.
Men nu måste jag gå å forsätta jobba å fixa allt till party..
Zumba hugs
Nu Caiprinha låten så att ni kan träna..!!
Linne beställning

Tjohej på er.
Ligger i sängen ska sova nu, jag är redan trött och det är måndag idag!! Ojj!!
Men tänkte bara påminna er mina tjejer som ska beställa zumba-linnen.. Jag gör beställning nu på torsdag den 25/11 så kom igen, skicka all information om linnen och kontakta mig så fort som möjligt..
Min mejl : zumbawithcarolina@hotmail.se..
Vittjärv : sista chans på onsdag att ta med pengarna. Vi ses där
Överkalix : Vi hinner inte träffas förre söndag men ni kan höra av er om ni vill beställa
Tunastigen-Luleå: sista chans på torsdag, glöm inte skriva ner vad linnen heter, storlek och priset så klart..
För er som inte är med i nån av mina grupp så kan ni oxå beställa om ni vill, det bara att kontakta mig nu när det snart blir det marathon (om det blir) Så ska vi vara så snygga med fina tröjor..

Men jag stänger av min motor nu..
Puss och hej..Läxor, läxor åå läxor!!

Heeej..
Hade zumba igår på gymmet och det var mycket folk som alltid, jag älskar det..
efter det börja jag koreografera gjorde massor nya koreogafier, vet inte vars ifrån jag fick inspiration, men men sitter på skola just nu och har nyss lämnat in 2 artiklar åhh har fullt upp med läxor, nu ska jag gå och äta sen blir det nog att försätta vara duktig.. Ikväll zumba pass på helex igeen det kommer bli kul med nya koreografier.
Idag måste jag bestämma om det blir marathon eller inte, "JAG HOPPAS HOPPAS ATT DET BLIR"..
ha det så bra
Zumba hugs ;)

tillbaka till mitt zumba liv

okej folk, idag är det då min sista "vildag", imorn blir det att jobba på morgonen sen har jag pass på helex och på måndag oxå + massor med läsor som måste göras..

Idag har jag varit på en Arabisk fest med bara tjejer, jävlit kul var det, fick använda mina orientaliska kläder igeeen äntligen alltså.. Tjejerna var jättefina, precis som en arabisk tjej ser ut, stoora ögon, lååångt hår å ingen sjal inom hus..
De tyckte att jag var jätteduktig på dansa deras musik haha.. Efter festen gick jag till stan för att möta SuperAnni, Julia å Emma vi skulle äta tsm och sen for de på bio och jag for hem ..
Just nu sitter jag å ska strax läsa min bok å har nyss tagit en voltaren tablett å ligger på min varmkudde, såå sköönt måste faktisk vila så att jag får energi till denna vecka som kommer måste planera klart allt om marathon..
Men gonatt å sov gott ;) pusss

Gomorgon Fredag...

Gomorgon mina kära läsare, har ni sovit gott?
jag är vaken från kl 6,00, håller på tvätta kläder just nu och städa, sen blir det skolan.
Det gick jättebra på passet igår på tuna, det var mer folk än va det brukar vara, skitkul alltså..Idag blir det att ta det lugnt, vila lite you know, känner mig ganska stressig..
Meddans jag diskar så lyssnar jag på Merengue, och börja dansa helt perfekt. Håller på kolla runt olika lokaler för Zumba marathon men det verkar vara svårt, men idag jag ska ringa å kolla upp mera lokaler.
Fredag och lördag ska jag vila på söndag har jag pass på Helex.
här får ni en merengue video så att ni kan börja dagen med merengue oxå..

Ha en bra dag allihopa!!


Låten heter Culiquitaca haha den är superbraaa.

Torsdag - Zumba på tuna!!

Halloj,
Idag är det torsdag och det betyder att det blir zumba på tunastigen..igår var jag i vittjärv och det var lika kul som alltid , här kan ni se mina söta och duktiga tjejer som zumbar med mig..
Håller på planera en zumba marathon, har verkligen mycket jobb, söka lokalen, fixa annorser och försöker fixa några till instruktörer..
Nästa vecka kommer vi att beställa zumba tröjor och vi kommer att filma Caipirinha..
Har ont i ryggen men ska åka snart till akuten hoppas att det inge allvarligt..
Lovar att skriva mer ikv, ha det så bra..
puss

Zumba i Älvsbyn..


Zumba i Vittjärv..

kram..

På väg till Vittjärv

ikväll blir det zumba pass där, det kommer bli nya koreografier och en överräskning..
Kommer att lägga upp sen några bilder..
Puss puss

Förresten kolla  va en bloggare har skrivit om mig ;)

http://www.misslopez.se/2010/11/12/follow-zumba-in-lulea-with-carolina-bustamante/..

<3 <3

Heeej igen

Hallå mina zumba älskare, hur har ni det??
förlåt för dålig upptadering men har varit lite upptagen men alla zumba pass, familjen och skolan..
Just nu sitter jag och planerar ett pass, imorn blir det att fara till Vittjärv och ha pass men på morgon ska jag träna Indoor walking och sen fara med mamma på nån möte..
skriver mer imorn..
Gonatt!!

Fest/ Zumba

Tjohej..
Hur är det mer er?
Va har ni gjort under höst-lovet?
Jag har i alla fall varti på fester, fredag och lördag och på måndag for jag till Västerås för Zumba Basic steps 2 och det var jättekul..
Jaaa förresten jag var en söt kannin i fredags, haha men imorn lördag blir det en till Haloween fest men jag vet int om jag orkar klä ut mig..
Har haft 2 pass i Helex och som vanligt så var det mycket folk "me like"
Till veckan blir  det på måndag Zumba pass -Helex, tisdag morgon åker jag till stockholm och kommer hem på Torsdag samma kväll har jag pass på tuna och sen blir det nog att ta det lungt, tror jag vi få se om det bli nå mer..
Här kommer några bilder från förra vecka!!!
Mina zumba älskare jag har mer rytmer att lära er, ni ska få se på nästa passet..
Gonatt på er..
Kram


Martina och jag

RSS 2.0