Hååård Träning

Hallu ^^
Ligger i sängen och kan inte ens röra på mig, efter en hel månad  med mycket mat och fest , bestämde jag mig för att börja med träningen igen och självklaart att inte tappa konditionen som jag hade fått av Zumban..
Så nu står det på schemat  HÅRD TRÄNING, körde Zumba i måndags, gym tisdag, onsdag aqua och lite gym idag torsdag var jag på Body step, skitkul pass, hade varit typ 2 gånger för länge sen men idag var det verkligen tuff och svetigg.. efter det körde jag sh'bam, det nya träningsform typ som Zumba fast med 80-90 tals musik och så. Jag tyckte det var kul, det känndes faktisk som att man var på en nattklubb.. Med Zumba händer det samma fast med latinsk musik alltså när jag kör Zumba tänker jag att jag är och festar alltså i mitt hemland, så jag kan tänka mig att alla svenskar får samma känsla när dem kör sh'bam.. Passet var bra men jag vill fortfarande ha lite mer höft och rump-skakning haha .. för mycket aerobic tycker jag så man tappar lite konceptet där..
Efter att ha kört två pass, ligger jag helt dö i sängen, träningsvärk överallt... Det var ju mer än 30 dagar utan träning ...
Imorn blir det skolan, Zumba och gym med älsklingen sen blir det myssssssssss utan chips och godis.
Ska försöka ladda upp bilder från Colombia ..
Om Zumba kommer ni få veta snart.. nu ska jag försöka sova lite
Ha det bra pusssssssssssssssssssss

Hallå 2012

Heeeeeej Allihopa!
Det var ett tag sen , har inte skrivit nå eftersom jag var bortrest, har varit i mitt hemland COLOMBIA, kom hem i lördags och det känns skönt att komma hem även om jag hade så mkt kul där borta men saknade sverige, och zumban ..
Körde mitt första Zumbapass på helex i måndags och det var såå kul, passet var fullbokad och känslan igen av glädje och energi var såå kul ..
Har mycket att göra, mycket att plugga och jag vet inte ens vart jag ska börja.. Tänkte bara meddela att vi kör igen med Zumba snart ska  fixa allt, och jag säger till när vi börjar .. Är du intresserad hör av dig tilll mig så jag vet ..
Denna vecka måste jag hinna fixa allt och börja igen med rutinen..
Var och gymma idag ,.. sprang 30 min , körde be, rumpa och rygg .. sen var jag och simma med älsklingen och mamma ..
Är skittrött nu ska sova nu imorn blir det skolan och träning ..
Har ingen telefon just nu men ska försöka fixa det imorn..
Gonatt
Zumba hugs

RSS 2.0