Zumba Vecka..

Gokväll mina läsare, va gör ni en tisdag kväll?
Jag  kan berätta att jag är fortfarande forkyld och stannade hemma idag också, hade zumba pass i Älvsbyn och det går jättebra under zumba passet, jag mår så bra, men efteråt får man ont i huvudet direkt, så jag kom hem åt en macka , duscha och gjorde litte papperabete för företaget och nu ligger jag i sängen och ska sova snart, jag måste verkligen blir frisk nu, jaghar två zumbapass imorn + skolan och + städning här hemma, jag har inte tid att vara sjuk :(..
Just nu knner jag också lite ont i ryggen, jag hoppas verkligen att det går över, för har pass varje dag under hela veckan till på lördag ..

Nu ska jag försöka sova gott, så att man blir bättre imorn..
Ha det gott vi ses imorn på örnäset kl 17,30 zumba pass with Carolina

Kram!

Förkyld!

Hej på er, hoppas att ni mår bra, själv så ligger jag i soffan ochär såå förkyld, detta gillar jag inte alls! jag har pass ikv på Helex halv sju , men nu har jag tagit tabletter och en kopp te så jag hoppas att blir bättre, jag vill hålla passet. och jag ska!! ..
I Lördags hade vi Bris-challenge i Luleå alla zumbainstruktörer körde ett zumba pass och det var så awesome, alla super duktiga, här kommer det några bilder..


Jag kom på idag att för ett år sen den 26e September hade jag mitt första Zumbapass på Helex, kolla va jag hitta..

haha så glad jag blir ikväll köööör vi hårt fökyldningen ska boooort..
Nu ska jag börja göra mig i ordning för kvällens passet och skriver mer sen.. glöm inte kolla min hemsida www.moveyourbody.se
Ha det bra ..

Hemsida!!!!

Heeeeej!
Sådär ja, nu kan ni gå in och kolla min egen hemsida www.moveyourbody.se.
Där kommer ni får all information om mina kurser,. vi börjar terminen med lite zumba men jag hoppas att få mer tid til våren och kan börja med magdans och salsa, måste bara hinna med skolan också ...
Jag kan berätta att är jätte trött, har haft så mycket att göra och så mycket som måste göras så att jag blir galen snart, men när jag tänker på hur kul det är att hålla ett pass och ser att alla leer och har såå kul så är värd att man kämpar hård för att deltagarna ska känna sig bra..
I måndags hade jag pass på helex, igår tisdag i Älvsbyn! jaaa i Älvsbyn nu har vi kört igång där också såå awesome va? jag kommer att åka dit varann tisdag inte varje tisdag så att jag hinner med skolan också.. Idag hade jag mina egna pass på Örnäset och därefter Aqua Zumba på Helex, det är så otroligt kul att folk står i reserv typ i en vecka för att kunna komma till mina pass, åhhh det känns verkligen bra..
Men nu vet ni ungefär vart jag håller hus, glöm inte att skriva om ni undrar något och jag ska försöka skriva oftare..
här lämnar jag min kanal på youtube så att ni kan kolla mina video när ni saknar mig hahahaa..

Zumba hugs


Zuuuumbaaaaa!!

Tjohej mina läsare, hur har ni det?
Jag har inte skrivit nåt här i nästan två veckor,Sooorrrry men först så var jag så upptagen med födelsedagfesten och typ lokalen och allt ..Jag kan berätta att jag hade riktigt kul den kvällen :)
Denna vecka har jag haft fyra pass,idag är det min vilodag,såå sköönt, fast även om det kallar "violdag" så sitter jag har och jobbar lite med företaget och massor av saker som måste göras för att allt ska funka bra..
Igår hade jag Aqua Zumba för första gången på 'Helex, ohh herregud vad kul det är, ni som inte har testat det DO IT, för det är absolut en jättebra träning och samtidigt kul..
På lördag är det prova på i hälsanshus kl14,00 jag har fyra platser kvar så anmäl dig nu!!
Imorn blir det skolan, zumbapasset och kanske träffa Lavonne vi behöver prata saknar henne så mycket...
Nu ska jag gå och göra klart några grejer ..Ha det bäst!!
Här får ni den senaste video av Beto (grundaren av Zumba )

RSS 2.0