Ny blogdesign !!

Halloj, igår glömde jag tacka bästa Julia som gjorde en jättefin header till min blogg, det behövdes det och jag är inte såå jätte duktig på det så hon fixa det och det var jättefint tycker ni inte det?
Snart kommer hemsidan och allt om min företag så håll koll!!
Idag eller igår för kl är 01.37 igår tisdag gjorde jag inte alls nå, det regnade hela dan och hade ingen lust att göra nånting det blev bara sängen, mat , facebook och 200 situps.. Min humör är inte direkt på hög nivå så jag hoppas att det blir bättre imorn..
Förresten vad ska ni hitta på i middsommar? vi brukar inte fira det i sydamerika men tycker att det är ganska intressant att lära sig olika traditioner..
Idag onsdag blir det träning och träning..
Nu ska jag sova.. gonatt


Wohooo

kl 00.38 jag kan inte sova, bara tänker och tänker jag börja få ont i huvudet, har såå mycket att göra, har många ideer som jag vill göra nuu nu..
idag hade jag Zumbapass på helex, och oh my god va bra det var, jag hade några nya låtar (ni kommer att få höra sen ) och alla var helt galna och de gjorde verkligen som jag sa DANCE LIKE NOBODY'S WATCHING!! Jag blir så glad att ser hur duktiga dem blir varje gång och hur dem älskar att dansa och att känna musiken..
till veckan blir det bara träning, har inte nå mer pass men tänker gå på alla aerobic pass och allt som finns ska träna ihjäääl mej haha , det är de enda som gör mig glad och som får mig att må bra ..

Nu ska jag försöka sova lite..
Ha det bra puss


företag!

Tjena mina zumba älskare, hur har ni haft det???
Jag har haft zumbapass på helex , kom nyss hem och är helt slut har sååå träningsvärk överallt så jag vet inte om jag orkar jogga ute imorn..
Ordet företag har fasnat i mitt huvud heeela dan, håller just nu på starta eget, men kan inte berätta så mycket haha ni får se sen hur mycket kul ni kommer ha med min ide, just nu lär jag mig jättemycket så jag börjar väl när jag är redo, men jag tänker på det hela tiden och tackar gud för att jag bor här i sverige nu, jag har insett att man kan verkligen göra man vill här och det är jag så glag över, i Colombia är väl lite annorunlunda man måste ha mycket pengar om man vill satsa på de man älskar!!
Det finns måååånga möjligheter här!

Men som sagt ni kommer och få höra sen allt och jag hoppas verkligen att det blir snart..

nu ska jag gå och ta på mig mina arabiska kläder sätta på lite orientalisk musik stänga dorren och bara slappna av och dansa lite jag har saknat det sååå mycket..

Åhhh förresten till helgen blir det att  åka till Östersund som gäsinstruktör, kan berätta mer om det imorn
Ha det så bra
kramis
åhh här får ni min Zumba låt just nu, din också va? haha

^^

Hallå Zumba älskare
Idag har jag varit på afro och sen bodybalance, jätte skönt och bra för ryggen, efter träningen cyklade jag hem och nu ligger jag i sängen och allt helt slut, vill göra nya koreografier till Zumbapasset imorn men jag är helt död, här kommer ni få se shakiras nyaste video med Pitbull, Rabiosa en till bra låt från Shakira..
På söndag blir det Marathon i Överkalix 30 kr för 2 timmar så det är bara och komma kl 14.oo till badhuset ..
Ha en skööön kväll och sov gott
Kram

Måndag- Nationaldag

Har haft pass idag på helex och vi "svenskar" firade vårat dag idag med ett fantastisk Zumbapass , Passet var full eller nästan full skulle jag tro och jag som trodde att alla skulle vara hemma med familjen meeen nej vi hade såå roligt och jag älskar varje gång jag ser hur musiken  kan göra så mycket, hur de leer och svettas med Zumba..
Idag var jag med hela familjen i Boden vi var å bada och det var jättekul, det var så länge sen man umgicks så med familjen, jag behövde faktiskt det .. Just nu sitter jag och läser om energi, har ett prov imorn och det kommer inte gå nå bra om jag inte tränar mer , så nu ska jag försöka  ha lite konsentration med det här..
Förresten idag på passet insåg jag hur mycket deltagare älskar min Cool down så här kommer ni får höra hur vi varmar ner och bara strechar..
Zumba kramar <3



<3 <3 <3

Fredag..

Idag har jag Zumbapass på Helex, halv fem så det bara å komma om ni är sugen att festa och ha kul med Zumba!
Just nu håller jag på tvätta kläder och  funderar på att cykla idag det är så fin väder som man måste passa på, Efter passet blir det att öva mer inför Aqua Zumba passet..
Igår gjorde jag väl inte så mycket det blev en kort promenad med Älsklingen och bara mys..
Har klippt mitt Zumba Linne kan ladda upp en bild sen om hur det blev, ni får ha det bra och här kommer en klipp från Zumba Fitness .. åhhh vilken känslaaaaaa!!!
Zumba hugs

RSS 2.0