Zumba party Överkalix

Hej alla glada zumbaälskare..
Hur är det med er? har det varit en bra vecka?
Min har varit faktisk bra, har hunnit blivit frisk nu Thanks god! och har varit å tränat varje dag ..
Börjar med att påminna er om Zumba marathon i Överkalix nu på söndag kl 12 .. Anmäl dig till mig direkt så jag vet att du kommer.. mejla till zumbawithcarolina@hotmail.se..
Imorn fredag har jag zumba på helex halv fem, lördag medlemsdag på helex, aqua zumba kl 11 och Zumba vs shabam kl 14.00 sen på söndag marathon i Överkalix det blir nog pass varje dag till torsdag nästa vecka, för då åker jag ner till stockholm och träffa mina sötnosar och åka på salsakryssningen...
Hade ingen zumba idag men jag gick på zumba ändå med andra instruktör, sjukt kul och sen sprang jag i 30 minuter , känner mig så taggad i träningen hoppas att det försätter.. Drack min protein shake efter passet och va härligt det känndes.. Nu måste jag sova, ska cykla till skolan imorn .. skriver mer imorn LOVAR..
Zumba hugs

Zumba with Carolina Helex :)

sjuk!

Hej bloggen..
Har varit förkyld i nästan en hel vecka, ja min påsklov har varit  helt kaos, log i sängen varje dag och hade ingen ork .. Idag mår jag faktisk lite bättre, hostar fortfarande men imorn tänker jag bli frisk, jag orkar inte var såhär nå mer, har inte haftt nån zumbapass inte gymmat heller.. nej nej nej!!
Tänkte bjuda er till nästa zumba marathon som kommer vara i Överkalix den 22 april kl 12- 15  så bor du nära? kom och skaka med oss det kommer va riktigt roligt och du behöver inte ha danskunskaper, vi kommer att köra först Zumba fitness och sen aqua zumba , du kan gå på ett pass om du vill eller så tar du båda..
Har inte så mycket mer  är att berätta ska ta mer te och houng och vila lite mer så att jag vaknar pigg och glad imorn och tagga för mitt zumbapass..
Ha det bra och skriv om ni undrar något..
Zumba hugs ..

Zuumba flashmob luleå lyckad!

Hej alla!
en kort inlägg innat mitt pass på helex ikväll..
I lördags körde vi en flasmob på smedjan i luleå.. Jonna och Felicia började och sen börja vi andra dansa all folk stirrade som "va f"n håller de på med? haha efter att alla hade hoppat in och dansa så förstod dem nog att det var en zumba flashmob, vi planerar en till till sommaren så du kan ju höra av dig om du vill va med så kan du få all information..
Efter detta var jag och gymma en timma , ovanlig mig att gyma en lördag men det var skönt!
på kvällen var jag på en latino fest och vi var dansade till kl 05.00 vakna kl 11 och börja göra med i ordning min babe och jag skulle iväg och träna cubansk salsa .. det var askul vi lärde oss så mycket I love it <3, efter det var vi helt slut, åkte hem och sov hela dan ..
Idag har jag ont i ryggen, för mkt dansa i höga skor tror jag.. men ska hålla pass ikväll på helex och jag blir så tagga för måndagar är verkligen kul det blir nästan alltid fullbokad, så vi ses där?
Här får ni se klippet från flashmob..
Ha de bra.. skriver mer ikväll
Zumba hugs !

RSS 2.0