Ohh yeaahh

Hejsan!!
En snabbis innan jag går å lägger mig, har nyss duschat och det är så sköönt att ligga i sängen när man är så trött eller hur? men iaf igår var jag i Älvsbyn, Andres följde med och vi hitta lätt, de var jättenöjda med passet så de vill försätta på onsdagar så det blir onsdagar från 16.30 till 17.30 i Älvsbyn och sen åker jag från Älvsbyn till Boden/Vittjärv och har pass 18.30 till 19.30.. Kommer jag orka? ja men det klart nu på söndag blir det i Överkalix 2 pass också, så jag måste äta och sova orentligt!!
Sov så gott
zumba hugs
pusss..

sängen.nu

Tjaa, är ni å festar en onsdag kväll??
Det gör typ alla som jag känner, men jag sitter hemma och är på väg till sängen.. Är en trött människa, det gick jättebra idag på zumba passet i Älvsbyn men berättar mer imorn!!
Natti^^

Trött men glad!!

Hooola!!

Har haft Zumba i Boden idag och dem verkade gilla det, vem gör inte det???
De var jätteduktiga, och glada själv blir jag jätteglad när jag ser de dansa och leer och bara ha kul!!
Tack alla som var å zumba idag i vittjärv, vi måste bara ta en bild!!!!
Känner mig lite trött och imorn blir det i Älvsbyn och det kommer blir så kul också, idag hade vi merengue , salsa och det bästa American mix,  visst är det jättekul???
Men i alla fall håller på planerar en flamenco koreografi, vet ni va det är??? Dansen från Spanien som använder långa kjolar och fina kläningar? det blir kul att kombinera zumba med flamenco eller hur??
Lämnar en video här så ni vet ungefär hur dansen är..
Men nu måste gå och lägga mig, Ingen skolan imorn men har massor att göra!
Gonatt och zumba hugs..upptagen.se

Tjoooo!!
Varit i kalix idag med älsklingen, imorn blir det en tuff dag..
Kl 8.10 har jag tid hos nån läkare, de ska typ kolla va är det som e problemet med ryggen (hoppas att det går bra)
efter det ska jag skriva ut affischerna från zumban den 16e, sen blir det skolan från 11.15 till 14.30.
Vid 15.00 tiden är det gymmet som gäller till 16.00 typ sen ska jag ha zumba pass i Boden nånstans, börjar 17.30 och jag antar att jag kommer hem vid 19.30..
Kommer att vara jätte trött men jag älskar att vara så här!!
Förresten Andres fick en zumba tröja av mig och han hade den igår på zumba passet.. Fan va söt!!
Men nu ska jag faktisk sova så jag orkar stigga upp imorn tidigt..


Världens bästa zumba kille!!


Gonatt..

Trött

Söndag kl 22.38, sitter i mitt rum som ser ganska stökigt ut, och har kommit på att mitt liv har förändras jättemycket sen jag flytta till luleå och sen jag börja zumba.. Jag saknar de trevliga människor som bor i Överkalix, men när jag kommer ihåg de som har varit dumma och som inte ens förtjänar att jag pratar om dem, så blir jag glad att jag bor här..
Mitt liv är helt perfekt just nu, känner mig så glad att och tacksam med alla som har varit med där när jag behövde dem, för det är inte lätt att "umgås/vara" men en person som kommer från ett annat land och som har en annan kultur..
Neej nu ska jag inte vara så känsligt, men kändes bara att jag ville säga det!
Idag har jag haft zumba pass i Helex, jättttteeeekuuullll.. Det var 38 zumba älskare som var där, och jag blir bara glad när jag börjar dansa och ser deras glada ansikte, jag tror det är det bästa med zumban, att man har chansen att träffa andra personer och göra de glada!
Helgen var helt okej, och nu ska jag läsa " Como agua para chocolate" och sen blir det att sova, imorn skolan och sen gymmet..Efter det blir det att åka till kalix med älskligen..
Sov gott allihoppa!!
Zumba hugs..

Bilder från helgen :)
jag!

Andres, fabi och Simon
Min baby

Zumba with Carolina runt norrbotten!!

Halloj, hur är det med er???
Idag har jag varit hemma hela dan,, men  mår faktisk lite bättre, håller på bli galen hemma, nu när jag inte kan träna,dansa eller fara på skolan!MEN jag har vilat i dagar så det borde vara bra nu. Imorn blir det skolan ingen ska se hur det känns imorn så kanske jag far och tränar.
På Söndag har jag Zumba pass i Helex, Tisdag i Boden och onsdag i Älvsbyn det blir kul, jag måste bara hinna bli frisk till dess.
Gjorde en affisch idag för passet här i luleå den 16e jag är inte så bra på göra affischer men jag blev ganska nöjd :)
Nu en kopp te och sen sängen!!
Gonatt pööössss


ont i ryggen

HOLA LIGGER I SÄNGEN OCH HAR ONT I RIYGGEN SOM F*N! JJJAG SKRIVER FRÅN TELEFONEN OCH DET GÅR INGE BRA, MEN SKA FÖRSöKA SOVA LITE NU, ÄR SÅ IRRITERAD PÅ EN PERSON JUST NU! FY VILL BARA DÖDA NÅN! MEN GONATT MINA VÄNNER

Fest/Zumba/Hemma

Sitter i sängen och kramar min nalle, tänkte bara berätta lite hur det gick i helgen!!
På lördags så var vi å festa med alla från Chile och det var jättekul, som sagt så drack jag inte så mycket, i söndags så var jag i överkalix det var ganska skööönt och komma till Överkalix " jag trodde aldrig jag skulle säga det" haha nej men det var så kul och träffa trevliga och glada manniskor. Jag var lite trött när jag kom dit men när Passet börja så blev jag jätte pigg och första gruppen var jätteduktiga sen kom andra gruppen som var jätte duktiga, Zumba är helt enkelt ett livsstil, man blir så glad bara när man ser att de älskar rörelser och musiken!!
Jaja imorn blir det att träna på gymet nån timme och sen träna mera zumba!!
Zumba with Carolina kommer snart till Boden, Älvsbyn och så klart Luleå!!
Sov gott!!
puss
Reggaeton!!
Min sötis!!
Zumba överkalix andra passet!

PARTYYY!!

Hallå mis Amigos!!
allt bra?
sorry, men har varit så upptagen men alla zumba koreografier + skolan+ familjen+ pojkvänen!! I alla fall, idag lördag blir det latinsk fest det kommer bli jättekul "hoppas jag", det kommer bli mycket salsa, merengue, reggaeton och mest cumbia från Chile skulle jag tro!
Jag kan inte dricka ikväll (inte för att jag dricker så mkt) men imorn har jag 2 zumba pass i Överkalix, jag längtar faktisk till imorn. Så Överkalix kommer svetas, träna och har kul imorn från kl 14.oo till 16.oo!!
Just nu lyssnar jag på "tito el Bambino" El amor den är jättebra ska snart duscha å börja göra mej i ordning inför kvällen :)
Kommer att ladda upp bilder sen från festen.
Ha en trevlig helg allihoppa!
Zumba hugs <3

Fredaaaag

sköönt idag är det egentilgen fredag, dagens träning 75 min promenad + zumba..
men klockan är 02:00 och jag är fortfarande vaken? nää nu ska jag sova, gonatt på er puss <3

Gomorgon!!

Vaknar för ett tag sen, ligger i sängen och fundera på att stigga upp..
Till frukost blir det ägg, en liten bit bröd och så kaffe, ska gå till skolan och det tar 50 min, fint väder här i lule idag..
jaa, mhhhh nu har jag inte så mycket mer att skriva, kolla den nya zumba koreografi så att du kan  den nästa gång vi har pass..
ha en trevlig dag
zumba hugs ;)


Folk som slutar att äta för att gå ner i vikt!!

Inte ska man sluta äta för att gå ner i vikt? De tycker jag i alla fall, jag har sett så många som slutar äta helt å hållet för att kunna gå ner i vikt det är bara skit!!
Vill man gå ner i vikt så är det bara att sluta äta fett, dricka mycket vatten, man kan väl äta en frukt ist för en hamburgare??? att äta orentligt är jätteviktigt för kroppen.. Om man tränar, äter bra och ta hand om sin kropp då skulle det räcka varför sluta äta???
Nu när zumba har ändrat mitt liv känns det som att allt är så enkelt,  alltså när jag är ute och springer så tänker jag varför gör inte alla det? det är så skönt att träna och så mår man  jättebra..
Men i alla fall, du som vill gå ner i vikt: ät bara nyttig mat, med  en bra träningsform och glöm allt annat! så enkelt..
Just nu har jag mycket på gång, det blir zumba i älsvbyn och barndas också, samma i överkalix och så här på tunastigen den 16e så det är bara och komma och ha kul..
På min träningsprogram står det att jag måste promenerad 35 min och jogging i 20 min plus zumban så klart, så det är väl det..
Nu ska jag sova..
Gonatt..RSS 2.0