Ledsen!

Kan inte skriva så  mkt idag, är jävlit ledsen, har ont i hjärtat och hoppas att jag kan komma över det här!
Te amo Andres David!!! <3
gonatt

Träning!!

Har jobbat idag och är jätte trött, men har nyss planerat klart träningsprogramet till den här veckan!!
Det blir nog springa varenda dag på morgon och göra situps hur många man orkar, undra hur många det blir då?? Nää första vecka ska man göra inte så många sen blir det 100 och 200 osv..Det blir nog bra, så skönnt att svetas och bränna Fett:)
Förresten i Lördags var jag i Överkalix, hade zumba passet och det var jättekul nu på Lördag blir det här i lule..
Ska gå och ta på mig min pijamas, och sova gott imorn blir det en hård arbetsdag ..
Puss på er..



Trött

har inte så mkt å berätta men idag har jag jobbat, dansat, och varit med min baby, imorn blir det Zuma passet jag längtar!!!
Ska försöka sova nu, men vill se en film först som jag inte hittar :( Den heter Whatever lola wants, det handlar typ om en tjej som vill lära sig att dansa orientalisk  och måste jobba hårt för att bli duktig!!

Några bilder från filmen och nu ska jag fortsätta söka !!
Gonatt






Get the "Z" look

Tjena
Beställde Zumba kläder igår, jag blir så kär de har så fina kläder, men hitta en sida som visar hur man kan fixa en linne till sin egen stil kolla här till exempel :
1.
ta En vanlig Zumba Linne
2.
Ta en vanlig Zumba Linne


3
.
Rita ett hjärta eller en figur som ni vill ha på Linnen


4. Klipp orentligt

Klart!!!


Snygtt va??
Ha en trevlig Zumba dag :)

Älskar Zumba men saknar orientalisk

så är det, varje gång jag dansar zumba, så blir jag mer förelskad i dansen, MEN MEN  börja faktisk saknar mi musica arabe, orientalisk dans är helt perfekt, man blir mer mjuk i kroppen och är så sensuellt oxå, men nu när jag bara är i ZUMBA VÄRLDEN känns som att jag bara orkar dansa zumba, men ibland vill jag dansa orientalisk mer å mer...
Nu är det nästan klart zumba planering till passet, det blir mycket reggaeton, salsa, merengue och calypso.

Imorn blir det att springa och att dansa zumba och orientalisk ska jag försöka..

Nu ska jag sova så jag orkar stiga upp kl 6 imorn..

lämnar en film från förra året på kulturnatten här i lule :)
kram

Colombians nationaldag <3

Hooola como estan????

Hoppas ni har det bra, fint väder idag :)
Ni vet väl att jag kommer från Colombia? idag firar vi nationaldagen, fan va jag blir ledsen när jag hör låtar om colombia och allt, hela världen tror att i Colombia bara finns knark och guerilla, för det är det som nyheter pratar bara om, men de säger aldrig vad Colombia egentligen är.
Jag är så stolt att vara Colombian, shakira och juanes är 2 av de som gör att man blir stolt att komma från Colombia. Jag har mycket att tacka Sverige men för mig är bara Colombia THE BEST, vill nästan börja berätta hur man liver där borta, människorna är så trevliga älskar att dansa "like me" haha ja men nu ska jag inte skriva så mycket. Här kommer det en video när de berättar lite av allt som Colombia har
Hoppas ni gillar det :)





TE AMO COLOMBIA <3

Heeey

har nyss varit å spelat fotboll "ovanligt" men skönt att motionera, dessutom jag var så lat och inte sprang på morgonen.
Sitter hos min baby och skriver i min träningsblogg, ganska kul att ha det faktiks så vet man ungefär vad man ska träna och när, är ni interesserad ??? www.funbeat.se för er som gillar att träna!
imorn blir det att dansa lite orientalisk och promenera, dricka mycket vatten och bara gå ut och andas ute det gör mig väldigt glad!
Kämpar mot godis och chipssen men det går lite segt haha, nee nu får ni ha det så bra <3 kramis


tjohej!

hallu amigos..
måste erkänna att jag är ganska lat, orkade inte springa på morgonen hihi, nu ska jag börja träna zuma passet, så att det blir perfekt  till nästa lördag:)
Dåligt väder idag här i lule :(
Här kommer några bilder från Lördags !!
Puss
hej


Josa och beija!

Hallå

Hej hej!
oj oj sitter hos Andres och har börjat planera zumba passet, det kommer att bli så kul den 24 juli i överkalix, vi får hoppas att det inte regnar, sen blir det här i  Luleå den 31a  ALLA ÄR VÄLKOMNA.
Det gick bra på uppvisning i lördags folk verkade gilla det, det känndes som att de ville börja dansa med oss, kommer några bilder sen. På kvällen var vi ute och dansade det var ganska kul.
Hörrniii, nu sitter jag hära och kollar på kläder som är just nu "inne" i Colombia blev så kär i de här skorna. alltså kolla bara

Vill ha dem!!

Visst var de snygga????
Måste fan ta och beställa!!
Men nu ska jag gå och sova imorn blir det att springa och dansa zumba!!! kram på er


Feliz :)

Hallå hallå!!
allt bra me er??
Sorry för en dålig upptadering men senaste dagarna har jag varit lite upptagen, just nu är jag jätteglad för att plösligt fick massa med ideer om zumba om nya koreografier..
Har nyss solat i två timmar det var ganska skönt men nu ska jag träna mina koreografier och börja göra klart planeringen till nästa zumba pass, det kommer att bli många passer nu i sommaren och till hösten också så jag börjar redan nu att  planera det..

imorn blire att springa en timme på morgonen och sen träna mera zumba i flera timmar.
ha en bra dag!!
 Glöm inte, träning är det bäst!!!!

Shoooo

Hej hej!!
är jätte trött idag, har varit och cyklat på morgonen med Andres, har fortfarande träningsvärk och det suger , jag har oxå jobbat idag till kl 5 och sen har jag bara tagit det lungt känner mig ganska trött, har lust att dansa orientalisk men min kropp är för trött :/ min kropp vill ha dans dans, men jag orkar inteeeeee. Måste börja göra klart Zumba koreografier dte blir väl imorn efter träning!

Vill ha ett zumba pass  ute men i överkalix ( hittar ingen plats) och här i lule vet jag inte, jag känner typ inte nån som jag kan prata med??? hjälllp??? jag vill gärna dansa zumba ute  när det är så här bra väder..

kommer att lägga upp en video från enkla zumba steg :)

Ha det bra puss

Hhaha hittta den här bilden i Andres dator det var typ för 2 år sen!! kram

sola

Hallå!!
Nu blir det att gå och bada och sola, gud va sköönt hoppas man får lite färg då :)
Har träningsvärk, Andres och jag har sprungit igår och idag i en timme, jätte sköönt, den här vecka ska vi träna jättemkt hoppas det blir bra väder då.
När jag kommer hem ska jag dansa lite orientalisk det var länge sen..
Men nu ska jag gå ha det bra <3
puss på er


nu blire att gå ut å gå

Hej på er mina kära vänner..
Hur är det med er??
Själv är jag jätteglad, idag har jag och mamma varit på stan ( vi har gått dit) nästan en timme promenad så sköönt, det blir dagens träning plus lite zumba så blir det perfekt. Jag handlade lite grejer.. Nu sitter jag hos älsklingen och ska gå ut å gå med han, så skönnt när det är bra väder, eller hur????
Det sägs att man måste promenera en timme varje dag men vem gör det??? jag tror jag ska börja göra det, jag älskar att andas ute man känner som att livet är helt perfekt, haha för mig känns det så just nu..

Kom ihåg Zumba pass den 24 Juli i överkalix och den 31a juli i lule missa inte!

Den 16 eller 17e blir det överkalix marknad och då ska jag och josefine uppträda zumba..

imorn blire att handla sportkläder  och mer zumba kläder... Hoppas ni har det bra och kom ihåg träningen är det bäst!!


puss


Förlåt

Hej mina vänner förlåt förlåt men jag har inte haft tid att skriva, har gjort skitmycket det senaste dagarna, nu bor jag i lule och har fullt up med hemmet och pojkvänen och med zumba planeringar!!
Nu sitter jag hos Andres moster jag är barnvakt ikväll det ganska kul tycker jag, vi har nyss sett mrs bean haha..
Imorn blir det att träna zumba några timmar efter att ha städat hela huset ..

Nu ska jag vara social med barnen..

Gonatt ..

RSS 2.0