God jul!!!

Hallå där..
Ville bara önska er en riktig god jul och gott nytt år, nästa år kommer vi sprida  zumba i  hela norrbotten.. I PROMISE..
Just nu sitter jag och lyssnar på ♫♫♫♫i'm crazy but you like it, loca loca loca ♫♫♫.. klockan är snart halv tolv och jag orkar inte gå å sova nu, jag e redan less på att vara hemma och bara vila och vila, min F*****ng Rygg gör ont som F**n idag har tagit flera tabletter men det hjälper typ int....
Imorn har jag zumba på helex och det känns bra, hoppas att jag mår bättre till imorn..
Kommer int på nå mer att skriva.. bilderna från zumba party kommer snart , jag lovar och videon oxå måste bara redigera den lite..
Men ni får ha det så bra
Kram kram...

Hej igen!!

Först å främst vill jag tacka alla som kunde komma till zumba festen den 18e, vi hade super kul med olika rytmer olika aktiviteter och svett å skratt.. Kommer att ladda upp bilderna snart
Vi filmade Caipirinha låten och jag kan verkligen säga att det SKITBRA ut!!!
Jag är så glad att äntligen fick norrbotten chansen att ha en stor zumba fest å det här kommer att försätta det lovar jag, ska försöka ha kontakt med zumba instruktörer så att vi gör en större marathon..
Idag fick jag lov från skolan, ganskaaaa sköntttt men jag som hade tänkt träna varje dag nu när jag int har skolan, men tyvärr så kan jag inte göra det.. MIN RYGG gör fortfarande ont och jag måste nog ta det lungt men har pass imorn i Helex ..
Snart är det julafton guddd va jag skulle vilja vara i COLOMBIA!! :( men men mina zumba älskare ska börja planera Vår-termin för zumba nu på en gång.. hör av mig lite senare...

puss Hej..

Zumba zumba 4ever ;)

Hola zumberos..
Gud va dt var länge sen jag skrev hära, men har haft fullt upp med skolan, zumba party och så annat... Som ni vet så den 18e blir det Jul-Zumba Party, Vi kommer att svettas i två timma å ha roligt samtidigt..
Jag hoppas att det blir mkt folk så blir det ännu mer spännande, vill ni veta mer om det så kan ni bara kontakta mig..
Just nu sitter jag å planerar kvälles pass på tun. Den här veckan har varit en riktig zumba vecka, började i Söndags med Zumba i helez, tisdag på tuna, onsdag skulle de vara i vittjärv men hade trasig bil så jag fick vila igår och idag blir dte på tuna igen å jag bara längtar.. Imorn blir det i Boden stepin heter gymmet det ska bli kul..
Förresten för hoppinsvist så kommer NSD till Marathon, jag har varit där å de skulle komma vi får  hoppas..
Nu ska ni få se några bilder som jag tog i tisdags med mina  nya zumba kläder och en film om Jul -zumba party så nu är det bara att dela filmen å få hela norrbotten att zumba..
Ikv ska sötCarina fota mig lite mer med hennes system kamera det ska bli kul..
Men nu måste jag försätta jobba ha det så bra..
Let's Zumba!!


RSS 2.0