Zumba Party Gällivare Imorgon!

Hallå zumbaälskare!
Nu tänkte jag bara berätta att imorn åker jag till Gällivare, (tre och en halv timme) med buss vi ska ha Zumba Party där, vi börjar 15,30 skakar loss och sen kör Aqua Zumba...
Det ska bli så kul och få träffa många zumba älskare och dansar med dem..
Nästa vecka har jag lov så jag  måste hinna med skolan och annat..
Vi får ha det bra och lovar att ladda upp bilder från imorn..
Ha det bra
Zumba hugs

Boka pass direkt på nätet!

Hej alla glada, hoppas ni har haft en bra dag..
Jag har haft pass i Örnäset och Aqua Zumba på helex , efteråt blev jag bjuden av min baby på middag så vi var på exotic och åt, sååå gott men jag borde inte har ätit så mkt haha så typisk Carolina..
Tänkte berätta  några nyheter för er som följer min blogg och mitt företag..
Som ni ser så finns det en ny knapp på bloggen som står "boka tid" där kan ni boka tid på mina pass direkt, ni behöver ingen anmäla eller ringa, klicka bara där så kommer du direkt att kunna boka hur många pass du vill ha och sånt, du betalar självklart på plats! visst är det bra?
Så nu har ni ingen ursäkt vill komma på passet boka bara och välkommen!, sprid vidare med dina vänner ni kan boka här på bloggen eller på hemsidan www.moveyourbody.se eller så söker ni bara "boka direkt" skriver Move your body så kommer ni fram..
Imorn torsdag har jag bara lunch pass på helex, ska träffa Sara sen vi tänkte dansa lite det var länge sen vi umgicks..
Fredag pass på helex halv fem och på lördag åker jag till Gällivare för att skaka loss i typ 4 timmar först 3 timmar av Zumba fitness och 45 Aqua, de har aldrig provat Aqua Zumba förut så det ska bli jättekul..
Nu ska jag gå sova så att jag orkar med både skolan och passet imorn.. ha det bra..


Gomorgon!

Ready att åka till Överkalix , ZumbaDay kommer bli så kul, En timme Zumba fitness och 45 min Aqua åhh va vi kommer att skaka loss då..
Är ganska pigg idag men jag kommer somna i bussen på väg dit, jag kommer vara där till imorn ska spendera dagen med Anni och Ines det var så länge sen vi gjorde det nåt..
Nåja, nästa lördag blir det Zumba party i Gällivare sååå kul det ska bli 3timmar av zumba och Aqua också ..
Nu måste jag börja gå till buseen, men ha en bra dag!
Zumba hugs :)

Move Your Body events!

Hej hej!
Det blir en kort inlägg idag ville berätta om Move Your Body events , nu på lördag den 22a Oktober kör vi i Överkalix "Zumba Day " En timme Zumba och 45 min Aqua Zumba, så du som bor nära och vill prova på det bästa träningsform kom det är bara att anmäla dig till zumbawithcarolina@hotmail.se, det finns platser kvar..
Den 29e Oktober kommer Move Your Body att vara i Gällivare, det blir Zumba party i tre timmar av Zumba och 45 min Aqua! wohoooo bor du nära så är det bara att komma..

Kommer att fixa hemsidan med alla bilder, videon och alla events snart och bloggen kommer jag att uppdatera varje dag eller varann ialla fall, har bara lite mycket med skolan nu och det här tar lite tid...
Så vi har ingen Zumba på Hälsans den 22a, 29, och den 5e är jag i Stockholm vi ses på hälsanshus den 12 November!!! jag kommer att meddela så att alla vet det.. håll koll på hemsidan för det kommer mera  intressante saker..
Nu måste jag sova är såå trött efter Zumba passet idag på Helex..

Ni får ha det bäst!
Gonatt

RSS 2.0